Výroba
Parametre
Najčastejšie použitie
(1)
Krajina pôvodu
(6)
Už sa na tom pracuje... Túto stránku pre vás ešte nemáme vytvorenú, ale pracujeme na tom.
Namiesto toho môžete navštíviť podobné kategórie.

Mlékarenské kultury

Vybrať tú správnu kultúru môže byť ťažké, ale postupom času na tú najideálnejšiu určite narazíte. Pri výbere sa riaďte konkrétnou receptúrou alebo technologickým postupom s ohľadom na základné rozdelenie kultúr. Mezofilné kultúry sú vhodné na výrobu tvarohov, čerstvých syrov, kyslej smotany, polotvrdých syrov,.. Termofilné kultúry sú vhodné na syry s dohrievanou syreninou s prídavkom mezofilnej kultúry. Jogurtové kultúry sú vhodné na výrobu jogurtu a v nižšom dávkovaní sa pridávajú aj do niektorých ostatných druhov syrov. Zmiešané kultúry obsahujú tak mezofilné, ako aj termofilné kmene kultúr a môžu obsahovať aj ďalšie mliekarenské kultúry na výrobu konkrétnych druhov syrov. Špeciálne mliekarenské kultúry napr. mazové či plesňové dotvárajú konkrétnu podobu syrov a pridávajú sa k nim mezofilné a termofilné kultúry alebo ich kombinácie.

Najpredávanejšie produkty
1
Jogurtová kultúra YFL812

Jogurtová kultúra YFL812

9,68 EUR
Ihneď na odoslanie
2
Mezofilná kultúra CHN11

Mezofilná kultúra CHN11

9,68 EUR
Ihneď na odoslanie
3
Termofilná kultúra STI-12

Termofilná kultúra STI-12

9,68 EUR
Ihneď na odoslanie
Cena a štítky
Parametre
Parametre
Najčastejšie použitie
(1)
Krajina pôvodu
(6)
Hľadať v kategórii
Hľadať v kategóriiHľadaťKde hľadať:
Ceny a štítky
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko