Výroba
Parametre
Najčastejšie použitie
(11)
Krajina pôvodu
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)

Výroba domácí čokolády

Základom výroby domácej čokolády je kvalitné kakaové maslo a kakao. Samotná výroba nie je nijako náročná, a ak si ju párkrát vyskúšate, prepadnete čokoládovému šialenstvu. Vďaka vlastnej domácej výrobe si môžete urobiť čokoládu podľa vašich predstáv, záleží len na vás, či si ju osladíte cukrom alebo napríklad datľovým sirupom. Do svojej vlastnej čokolády môžete pridať ako rôzne druhy orieškov, sušeného ovocia, tak ju môžete aj ozvláštniť napr. chilli. A ak si dáte prácu s konečnou podobou čokolády, jedná sa o krásny a netradičný darček. V domácom prostredí sa dá vyrobiť čokoláda mliečna aj horká presne podľa vašich chutí. Recepty na domácu čokoládu a ako ju vyrobiť na vás čakajú tu.

Najpredávanejšie produkty
Top produkt
Cukor BARISTA - prírodný trstinový, 4 kg

Cukor BARISTA - prírodný trstinový, 4 kg

10,29 EUR
Tento produkt sa nedá zakúpiť
Filtrovanie
Podrobné hľadanie
Parametre
Najčastejšie použitie
(11)
Krajina pôvodu
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
Hľadať v kategórii
Hľadať v kategóriiHľadaťKde hľadať:
Ceny a štítky
Už sa na tom pracuje... Túto stránku pre vás ešte nemáme vytvorenú, ale pracujeme na tom.
Namiesto toho môžete navštíviť podobné kategórie.
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Podrobné nastaveniePovoliť všetko