Berry vosk, japonský vosk v pastilkách

Berry vosk, japonský vosk v pastilkách, 100 g

ID produktu4821
Berry vosk sa používa v kozmetickom priemysle ako prísada do mastí či do sviečokViac informácií
7,06 EUR 5,84 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Berry vosk je mäkký vosk vyrobený z plodov stromu (Rhus Verniciflua).
  • Názvy: Sumac vosk, japonský loj, rhus succedanea cera, cera japonica
  • Koncentrácia použitia: Berry vosk (tiež nazývaný japonský vosk) v emulziách O/W na báze vody, ktorý nie je vyšší ako 1-1,5%, pri olejových géloch je pre optimálnu konzistenciu dostačujúca približne 4–5%
  • Táto rastlina pochádza z Číny.
  • Teplota topenia: 45 - 53 ° C
  • Farba: belavá až slonovinová
  • Tvar: pastilky

Použitie

  • Berry vosk sa používa v kozmetickom priemysle ako prísada do mastí.
  • Berry vosk možno tiež použiť ako náhradu za včelí vosk vo sviečkach a voskoch.
  • Berry vosk zaisťuje mäkkú, jemnú štruktúru v prírodných kozmetických prípravkoch. Odporúčame bobuľovitý vosk ako prísadu do balzamov na pery a kozmetických mastí.
  • Berry vosk môže byť tiež zmiešaný s inými prostriedkami na zlepšenie konzistencie.

INCI

  • Rhus Verniciflua Peel Cera / Rhus Succedanea Fruit Cera
Parametre
Jednotková váha (g)100
Veľkosť balenia (ks)1
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko