Recept na ricotte

Recept na ricotte
NÁVOD NA DOMÁCU VÝROBU RICOTTYViac informácií
Zakúpte si jednotlivé zložky hneď pod postupom
Popis

NÁVOD NA DOMÁCU VÝROBU RICOTTY

Zrážadlo na ricotte

Srvátka

----

Srvátku, ktorá vám zostane po výrobe syrov zahrejte na 85 ° C a pridajte zrážadlo na ricotte. Nechajte päť minút zrážať, vyzrážanú bielkovinu z povrchu zozbierajte do plátienka a nechajte odkvapkať. Výsledný syr je veľmi jemná konzistencia vynikajúcej chuti.

Články
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Podrobné nastaveniePovoliť všetko