Oxid zinočnatý

Oxid zinočnatý, 1 kg

(3)
ID produktu3795
Oxid zinočnatý je biela práškovitá látka, ktorá sa používa na výrobu domácej kozmetiky, najmä na výrobu zinkovej masti.Viac informácií
19,68 EUR 16,27 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • ZnO, zinková bieloba, oxid zinočnatý
  • Oxid zinočnatý ZnO je biela práškovitá látka, nerozpustná vo vode. Je to najstaršia známa zinková ruda.
  • Rozpúšťa sa však v zriedených kyselinách a roztokoch hydroxidov, jedná sa teda o amfoterný oxid.
  • Oxid zinočnatý kryštaluje v šesťročnej sústave alebo tvorí jemný biely prášok známy v maliarstve ako zinková bieloba.
  • Surovina na výrobu kozmetiky.

Použitie

  • Na výrobu domácej kozmetiky, najmä na výrobu zinkovej masti.
  • Vo farmácii sa používa do mastí a krémov.
  • Pri výrobe domácej kozmetiky sa používa do očných tieňov, líceniek, púdrov, rúžov, na očné linky, riasenky, domáce mydlá, kúpeľové soli, popr. laky na nechty.

Upozornenie

  • Označenie Signálnym slovom Varovanie
  • H410 Veľmi toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.

Zloženie

  • mikronizovaný, neobsahuje nanočastice

INCI

  • Zinc oxide

Označenie

  • Číslo CAS : 1314-13-2, Číslo ES : 215-222-5
Parametre
Jednotková váha (g)1000
Veľkosť balenia (ks)1
Krajina pôvodu
Hodnotenia a recenzie
5
perfektní , namíchala jsem si 10 procent do oleje a krásně funguje, opálila jsem se , ale nespálila a taky se mi vubec neudělala sluneční vyrážka , ke které mám tendence . Po rozetření v tom oleji neni člověk bílej , neni to vubec vidět5
Jemný, dohre sa s ním pracovalo.5
5
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko