Kyselina dojková je inhibítorom tyrozinázy (podieľa sa na mnohých stupňoch tvorby melanínu) pochádzajúcej z rôznych druhov húb, ako je Aspergillus i Penicillum.Viac informácií
na dotazna dotaz
Predaj ukončený
Tento produkt sa nedá zakúpiť
Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz
Popis
Popis
Kyselina dojková je inhibítorom tyrozinázy (podieľa sa na mnohých stupňoch tvorby melanínu) pochádzajúcej z rôznych druhov húb, ako je Aspergillus i Penicillum. Používa sa tiež pri výrobe potravín, aby sa predišlo stmavnutiu potravín. Je široko používaný v Ázii ako zjasňujúce činidlo pre kožu.
Dipalmitát je účinnejší ako samotná kyselina dojková. Používa sa v kozmetických aplikáciách v krémoch na všetky typy pleti, kde je ako aktívna látka na zjasnenie a proti pigmentovým škvrnám.
Dojčiaca kyselina sa izoluje z huby Aspergillus a získava sa biotechnológiou.
Prvýkrát bola použitá v Japonsku v roku 1988 a je široko používaná v ázijských krajinách v prípravkoch pre rýchlu zmenu farby pokožky.
Biele alebo takmer biele drobné kryštály.
Rozpustný v olejoch.
Môže byť zahrievaný.
Hmotnosť malej odmernej lyžičky (2,5 ml) - 0,75 g (1 ml váži 0,3 g)
Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.