Popis
Charakteristika
- Bohatá, sladká vôňa čokolády, kde je bohatá tmavá čokoláda obohatená o jemnú nadýchanú vanilku s nádychom karamelu a medu.
- Rozpustnosť v tukoch av liehu
- Flash bod: > 70 °C
Použitie
- Dávať konečnú vôňu vyrobeným mydlám či krémom je jedna z najkrajších činností, nižšie nájdete naše odporúčania na dávkovanie kozmetických vôní, nemusíte sa ale odporúčaním riadiť a môžete si ho upraviť podľa ľubovôle.
- Studený proces výroby mydla odporúčame 30 g vône na každý kilogram tukov / olejov vo vašom recepte.
- Horúci proces výroby mydla odporúčame 15-20 g vône na každý kilogram tukov / olejov vo vašom recepte.
- Mydlové základy odporúčame 10 g vône na každý kilogram tukov / olejov vo vašom recepte.
- Pre pleťové vody, krémy, balzamy, šampóny, kúpeľové gély, atď, odporúčame medzi 1-3%.
Upozornenie
Nariadenie Európskeho Parlamentu a Rady (ES) nám neumožňuje uvádzať pri výrobkoch liečebné tvrdenia. Preto vám nemôžeme podať ďalšie zaujímavé informácie a musíme vás odkázať na verejne dostupné zdroje na internete.
Nariadenie (ES) č. 1272/2008 o klasifikácii, označovaní a balení látok a zmesí:
- Pri požití a vniknutí do dýchacích ciest môže spôsobiť smrť.
- Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu.
- Uchovávajte mimo dosahu detí.
- PRI POŽITÍ: Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM. NEVYVOLÁVAJTE zvracanie.
- Skladujte uzamknuté.
- Odstráňte obsah/obal odovzdaním oprávnenej osobe na nakladanie s odpadmi alebo vrátením dodávateľovi.
- H317, Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu.
- H412, Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.
INCI
- EUH208, Contains 5-METYL-2-PHENYL-2-HEXENAL, HELIOTROPINE, ISOPENTANAL,
PHENYLACETALDEHYDE. May produce an allergic reaction.
- Hydrocarbon Concentration %: 0.011%