Slnečnicový vosk

Slnečnicový vosk, 1 kg

ID produktu4823
Vosk je spoľahlivou zložkou a bežne sa používa v produktoch starostlivosti o pery, vosky na vlasy a tvárové masky a dokonca aj vosky do auta, ktoré vášmu vozidlu dodajú extra lesk!Viac informácií
27,59 EUR 22,80 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Tento vosk sa vyrába procesom bezchemickej hydrogenácie za použitia nezmydelniteľnej hmoty slnečnicového oleja.
  • S bodom topenia 72 °C ponúka tento produkt stabilitu vo vašom zložení.
  • Stabilný zmäkčujúci vosk.
  • Bohatý na esenciálne mastné kyseliny.
  • Dobrý stabilizátor v roztokoch olej-voda.
  • Pôsobí ako silný ochranný prostriedok.

Použitie

  • Veľmi dobrý nosný vosk na zmiešanie s inými olejmi, hlavne esenciálnymi olejmi.
  • Pridajte trochu Tea Tree, Harmančeka alebo akéhokoľvek esenciálneho oleja, ktorý máte radi, a tento vosk to pekne unesie.
  • Vosk je spoľahlivou zložkou a bežne sa používa v produktoch starostlivosti o pery, vosky na vlasy a tvárové masky a dokonca aj vosky do auta, ktoré vášmu vozidlu dodajú extra lesk!
  • Môžete ho použiť samostatne alebo zmiešať s inými olejmi.

INCI

  • Helianthus Annus Seed Wax

Označenie

  • Číslo CAS 1286 68 63 47
Parametre
Jednotková váha (g)1000
Veľkosť balenia (ks)1
Krajina pôvoduFrancúzsko, Anglicko
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko