Šípkové maslo
Šípkové maslo
Šípkové maslo

Šípkové maslo, 500 g

ID produktu4885
Používa sa do kozmetických produktov zameraných na starostlivosť o pokožku, na ktoré sú strie a vo formuláciách na omladenie pleti. V týchto produktoch sa používa najmä na schopnosti oživovať pružnosť a zlepšovať vzhľad pokožky.Viac informácií
32,37 EUR 26,75 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Šípky sa získavajú z divoko rastúcich kríkov vo Francúzsku.
  • Šípkový olej ich vynikajú v starostlivosti o pleť. Tento nárast popularity je z dobrého dôvodu, pretože sa predpokladá, že je to jeden z najlepších olejov dostupných na boj proti starnutiu a omladeniu pleti.
  • Šípok obsahuje vitamín A, Vitamín A pomáha oneskoriť účinky starnutia kože, pomáha s regeneráciou buniek a podporuje zvýšenie hladiny kolagénu a elastínu. Výsledkom je pevnejšia, hladšia a mladistvejšia pleť s väčšou elasticitou.
  • Maslo je vyrobené zo šípkového oleja lisovaného za studena
  • Skladovateľnosť: 12 - 18 mesiacov
  • Surovina na kozmetickú výrobu.

Použitie

  • Používa sa do kozmetických produktov zameraných na starostlivosť o pokožku, na ktoré sú strie a vo formuláciách na omladenie pleti. V týchto produktoch sa používa najmä na schopnosti oživovať pružnosť a zlepšovať vzhľad pokožky.
  • Maslo ponúka výnimočne jednoduchý spôsob použitia. Ľahko sa vstrebáva pokožkou s dobrou trakciou.
  • Maslo môžete použiť v nasledujúcich formuláciách: Strie, poškodenie UV žiarením pri nadmernom vystavení slnku, jazvy z chirurgie, popálenín a akné, ekzém, psoriáza, vrásky a predčasné starnutie kože, hyper-pigmentácia, dermatitída, popáleniny, vrátane popálenín a spálení slnkom, škvrny, krehké nechty, suché a poškodené vlasy
  • Bežné použitie šípkového masla: krémy, lotiony, masáž
  • Rosehip Butter je ideálny pre akýkoľvek typ pleti, ale je obzvlášť užitočný na suchú, vyzretú pokožku

Výhody šípkového masla

  • Hlboko zvlhčujúce
  • Pomalý sklz, tak užitočný pre hlbšiu masáž
  • Užitočné pri masáži, kde nie je vhodné používať olej
  • Môže pokožke poskytnúť lesk a lesk
  • Poskytuje vlasom jemnosť, lesk a ovládateľnosť

INCI

  • Rosa canina Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil
  • Aktívne suroviny > 25%, Hydrogenated Vegetable Oil < 75%
Parametre
Jednotková váha (g)500
Veľkosť balenia (ks)1
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko