Santalové drevo, prášok
Santalové drevo, prášok
Santalové drevo, prášok

Santalové drevo, prášok, 100 g

ID produktu4042
Santalové drevo sa s obľubou používa do krémov a vlasovej kozmetiky, výborné je do zubných pást. Napríklad v Indii sa už po stáročia používa ako prírodné bielidlo.Viac informácií
3,92 EUR 3,24 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Botanický názov: Sandalwood, santalové drevo
  • Santalové drevo pochádza z Indie a je extrahované zo stromu rodu Santal. Tento strom je v Indii uctievaný ako posvätný po celé generácie.
  • Vďaka obmedzeniu na jeho vývoz z krajiny, jedná sa o exkluzívnu záležitosť. Svoje miesto má ako v kozmetike tak aj v medicíne.
  • Surovina na výrobu kozmetiky.

Použitie

  • S obľubou sa používa do krémov a vlasovej kozmetiky, výborné je do zubných pást (v Indii sa už po stáročia používa ako prírodné bielidlo).
  • Dávkovanie: 1-100%

Zloženie

  • 100% prírodný prášok

INCI

  • Sandalwood
Parametre
Jednotková váha (g)100
Veľkosť balenia (ks)1
Krajina pôvoduČeská republika
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko