Ricínový olej lisovaný za studena
Ricínový olej lisovaný za studena
Ricínový olej lisovaný za studena

Ricínový olej lisovaný za studena, 25 kg

ID produktu4961
Ricínový olej je ideálny pre balzamy na pery a pre produkty starostlivosti o pleť a vlasy.Viac informácií
232,84 EUR 207,89 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Ricinus communis Seed Oil, Castor Seed Oil
  • Hustý, zvláčňujúci olej.
  • Rozpustnosť v tukoch
  • Surovina na kozmetickú výrobu.

Použitie

  • Ricínový olej je ideálny pre balzamy na pery a pre produkty starostlivosti o pleť a vlasy.
  • Používa sa aj na stabilizáciu peny.
  • Mydlá, pleťové vody, krémy, balzamy na pery, prípravky na starostlivosť o vlasy
  • Tento olej veľmi populárny pre použitie v balzamoch a mastí, a je často používaný na výrobu mydiel.

INCI

  • Ricinus communis (Castor) Seed Oil
Parametre
Jednotková váha (g)25000
Veľkosť balenia (ks)1
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko