Rastlinný macerát v oleji - Arnika (extrakt)

Rastlinný macerát v oleji - Arnika (extrakt), 100 ml

ID produktu4480
Macerát z arniky sa používa do pleťových vôd, krémov, balzamov alebo masážnych olejov.Viac informácií
6,31 EUR 5,22 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Vyrobené z rastlinného druhu Arnica - aplikácia v slnečnicovom oleji.

Použitie

  • Pleťová voda a krémy
  • Balzamy a masti
  • Masážne oleje
  • Starostlivosť o pleť

INCI

  • Helianthus Annuus Seed Oil, Arnica Montana
  • Sunflower Oil, Arnica Seed Extract

Označenie

  • Arnica Montana CAS. č. 68990-11-4
  • Helianthus Annus Seed CAS. č. 8001-21-6

 

Obrázok je iba ilustratívny! Predmetom dodávky je iba macerát.

Parametre
Jednotková váha (g)100
Veľkosť balenia (ks)1
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko