Polysorbat 80 E433

Polysorbat 80 E433, 100 ml

(1)
ID produktu3987
Odvodený z olivového oleja, Polydorbat 80 je olej vo vode emulgátor / solubiliser, často používaný ako dispergačné činidlo umožňujúce spojiť olej a vodu.Viac informácií
2,83 EUR 2,34 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

E433, polyoxyetylén, sorbitan monooleát, Tween 80

Charakteristika

  • Emulgátor, stabilizátor

Použitie

  • Najprv sa k esenciálnemu, parfumovému, prípadne akémukoľvek inému oleju (napríklad olivovému) pridá zodpovedajúce množstvo polysorbatu 80 a dôkladne sa premieša. Až táto zmes sa zamieša do konečného výrobku.
  • Na výrobu kúpeľových olejov a masážnych olejov. Je možné ho použiť vo všetkých výrobkoch, ktoré obsahujú iba vodu (kvetovú alebo destilovanú), napr. tonika, pleťové vody alebo spray, alebo vo výrobkoch obsahujúci vodu a tenzidy ako napríklad šampóny, sprchové gély, čistiace gély a ďalšie.

Rozpustnosť

  • Vo vode a glycerínu

Zloženie

  • Zmes sorbitolu polymerizujúceho s etylénoxidom a olejovými estermi s priemernou dĺžkou polymérového reťazca 80 jednotiek

INCI

  • Polysorbate-80
Parametre
Jednotkový objem (ml)100
Veľkosť balenia (ks)1
Krajina pôvodu
Hodnotenia a recenzie
5
Nezbytny pomocnik v kadernickem salonu5
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko