Phytokeratín

Phytokeratín, 500 g

ID produktu3731
Phytokeratín je vynikajúca kozmetická surovina na starostlivosť o pokožku a starostlivosť o vlasy.Viac informácií
39,08 EUR 32,30 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Phytokeratín je vynikajúca kozmetická surovina na starostlivosť o pokožku a starostlivosť o vlasy.
  • Táto surovina sa používa najmä v kozmetických aplikáciách pre starostlivosť o vlasy.
  • Proteíny sú dôležitými prísadami v starostlivosti o vlasy a zaisťujú vlastnosti kondicionéra, ľahké rozčesávanie, objem, pevnosť vlasov a rekonštrukcia vlasového vlákna, poddajnosť vlasov aj vitalitu vlasov.
  • Phytokeratín je vegánsky a rozpustný vo vode
  • Prášková forma
  • Rozpustnosť vo vode
  • Surovina na kozmetickú výrobu.

Použitie

  • Prípravky na starostlivosť o vlasy, šampóny, kondicionéry, pleťové vody, krémy, séra na tvár a umývacie prípravky na telo.
  • Dávkovanie: 1-10%

INCI

  • Hydrolyzed wheat protein
Parametre
Jednotková váha (g)500
Najčastejšie použitieStarostlivosť o vlasy
Veľkosť balenia (ks)1
Krajina pôvoduNemecko
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko