PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej

PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, 1 kg

ID produktu4015
Tento solubilizátor na rastlinnej báze sa predáva ako polotuhá alebo kvapalná surovina a používa sa aj ako povrchovo aktívna látka a čistiaci prostriedok v kozmetických prípravkoch.Viac informácií
32,33 EUR 26,72 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Tento solubilizátor na rastlinnej báze sa predáva ako polotuhá alebo kvapalná surovina a používa sa aj ako povrchovo aktívna látka a čistiaci prostriedok v kozmetických prípravkoch.
  • Bol navrhnutý na použitie ako emulgátor vo vodných prípravkoch obsahujúcich vodnú fázu.
  • Má žltú farbu s miernym zápachom.
  • Neobsahuje žiadny materiál pochádzajúci zo zvierat.

Použitie

  • PEG 40 je odporúčaný na použitie ako primárny, ak nie jediný, solubilizačný prostriedok alebo emulgátor v kozmetických aplikáciách, ako sú spreje, séra, pleťové vody a bezolejové krémy.
  • Pridáva sa do olejov v olejovej fáze pre jeho silnejšie solubilizačné vlastnosti.
  • Môže byť použitý v pomere 0,01 až 0,05 %.

Upozornenie

  • Aj keď je nepravdepodobné, že by zhoršoval už existujúci zdravotný stav, nepoužívajte ho na porušenú kožu alebo do terapeutických krémov.
  • Priamy neriedený kontakt môže spôsobiť podráždenie alebo nepohodlie pokožky a očí.
  • Inak pri použití správnych postupov nie sú pri formulácii tohto materiálu známe žiadne nebezpečenstvá.

INCI

  • PEG 40 Hydrogenated Castor Oil
Parametre
Jednotková váha (g)1000
Veľkosť balenia (ks)1
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko