Olej zo semien granátového jablka

Olej zo semien granátového jablka, 10 ml

(1)
ID produktu5023
Za studena lisovaný zo semien granátového jablka, tento olej je dokonalý do krémov, pleťových vôd a sér.Viac informácií
3,24 EUR 2,68 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Punica Granatum Seed Oil, Pomegranate Seed Oil
  • Olej lisovaný za studena
  • Upozornenie: Tento olej má výraznú špecifickú vôňu, nie pre každého príjemnú.
  • Surovina na kozmetickú výrobu.
  • Rozpustnosť v tukoch

Použitie

Táto kozmetická surovina sa používa najčastejšie v produktoch pre:

  • Suchú a dehydratovanú pleť
  • Zrelú pleť bez tónu
  • Devitalizovanú pleť
  • Popraskanú a poškodenú pleť

INCI

  • Punica Granatum Seed Oil
Parametre
Jednotkový objem (ml)10
Veľkosť balenia (ks)1
Hodnotenia a recenzie
5
Nejlepší olej pro pleť5
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko