Olej z jahodových semienok

Olej z jahodových semienok, 50 ml

ID produktu4994
Jahodový olej používa často v kozmetických produktoch na odsranenie nerovnomerných odtieňov pleti.Viac informácií
7,39 EUR 6,11 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Jahodový olej, Strawberry Seed Oil
  • Lisovaný za studena
  • Jahodový olej používa často v kozmetických produktoch na odsranenie nerovnomerných odtieňov pleti.
  • Rozpustnosť: v tukoch
  • Surovina na ďalšiu výrobu.

Použitie

  • Fragaria ananassa Jahoda Seed Oil je možné použiť v kozmetických procedúrach, špeciálnych mydlách, do sér aj pleťových vôd.

INCI

  • Fragaria ananassa Seed Oil
Parametre
Jednotkový objem (ml)50
Veľkosť balenia (ks)1
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko