Mrkvový olej
Mrkvový olej
Mrkvový olej

Mrkvový olej, 190 ml

ID produktu4462
Mrkvový olej sa lisuje zo semienok, používa sa do mydiel, pleťových vôd, krémov, balzamov na pery a prípravky na starostlivosť o vlasy.Viac informácií
27,22 EUR 22,50 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Rozpustnosť v tukoch
  • Surovina na kozmetickú výrobu.

Použitie

  • Mydlá
  • Pleťové vody
  • Krémy
  • Balzamy na pery
  • Prípravky na starostlivosť o vlasy
  • Dávkovanie: 1 - 10%

Upozornenie

  • Jedná sa o mrkvový olej (má zelenkavú farbu), náš mrkvový olej sa lisuje zo semienok a má preto zelenú farbu.
  • Ak chcete mrkvový macerát, v ktorom sa macerujú mrkvové semienka a celá mrkva v oleji a tento macerát má potom oraznžovú farbu, voľte mrkvový macerát.

INCI

  • Daucus Carota Sativa Seed Oil

Označenie

  • Číslo CAS: 8015-88-1 / 84929-61-3
  • EINECS č.: 284-545-1
Parametre
Jednotkový objem (ml)190
Veľkosť balenia (ks)1
Krajina pôvoduAnglicko
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko