Mikronizovaný ryžový prášok (ryžový škrob), 100 g

Mikronizovaný ryžový prášok (ryžový škrob), 100 g

ID produktu5177
Mikronizovaný ryžový prášok absorbuje najmä kožný maz a znižuje pocit mastnoty po nanesení krému na pokožku.Viac informácií
4,14 EUR 3,43 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Vykazuje vynikajúcu hebkosť, má absorpčné vlastnosti oleja, udržuje dlhodobo matný vzhľad pokožky a zvyšuje senzorický profil kozmetických prípravkov.
  • Absorbuje kožný maz, poskytuje na koži príjemný pocit a znižuje pocit mastnoty po nanesení krému na pokožku, zlepšuje kvalitu emulzií, napomáha rýchlemu vstrebávaniu emulzií a znižuje lepivosť a mastnotu formulácií.
  • Je vhodný pre sypké a lisované púdre, na výrobu make-upu, na bezvodé krémy, pleťové vody, dezodoranty, parfumové prášky, na výrobu suchého šampónu.
  • Pridávajte do konečnej fázy výroby

Skladovanie

  • Na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom

Upozornenie

  • Nevdychujte
  • Kozmetické použitie

INCI

  • Oryza sativa starch
Parametre
Jednotková váha (g)100
Veľkosť balenia (ks)1
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko