Malinový olej lisovaný za studena

Malinový olej lisovaný za studena, 190 ml

ID produktu4965
V kozmetickej produkcii sa malinový olej používa do opaľovacích krémov, do krémov poskytujúci slnečnú ochranu.Viac informácií
20,53 EUR 16,96 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Surovina na výrobu.

Použitie

  • V kozmetickej produkcii sa malinový olej používa do opaľovacích krémov, do krémov poskytujúci slnečnú ochranu.

INCI

  • Rubus Idaeus Seed Oil
Parametre
Jednotkový objem (ml)190
Veľkosť balenia (ks)1
Krajina pôvoduAnglicko
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko