Lysolecitín

Lysolecitín, 25 g

ID produktu4010
Lysolecitín pôsobí ako prírodný emulgátor a zvyšuje stabilitu emulzií charakterizovaných vysokou rozpustnosťou vo vode.Viac informácií
1,97 EUR 1,63 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Pôvod: hydrolyzovaný lecitín zo sóje (free GMO)
  • Lysolecitín dodáva emulziám žltkastú farbu a konzistencia sa vyvíja po 24 hodinách.
  • Emulzie vyzerajú ľahšie, menej mastné, menej filmotvorné, zvlhčujúce a rýchlejšie sa vstrebávajú. Možno použiť aj v starostlivosti o vlasy av kúpeľniach.

Použitie

  • Pôsobí ako prírodný emulgátor a zvyšuje stabilitu emulzií charakterizovaných vysokou rozpustnosťou vo vode.
  • Najvhodnejšie pre emulzie s vysokým obsahom vody.
  • Lysolecitín je emulgátor na použitie v teplej vode, v tukovej fáze alebo ako studený emulgátor.
  • Najpozoruhodnejším rozdielom medzi lysolecithinom a inými lecitínmi je pocit ma pokožke. Vyzerajú ľahšie, menej mastné, menej filmotvorné, zvlhčujú a rýchlejšie sa vstrebávajú.
  • V starostlivosti o vlasy sa lysolecitín osvedčil ako výživný a kondicionačný prostriedok v šampónoch, vlasových sérach a kondicionéroch.
  • Zaujímavosťou je, že v šampónoch a kondicionéroch pôsobia pri kyslom pH fosfolipidy z lysolecitínu ako katiónové lipidy a priťahujú k negatívne nabitému povrchu vlasov poškodené časti vlasov.
  • Môže byť použitý v kúpeľových olejoch, aj keď sa lipidové zložky vo fľaštičke usadia a musia sa pretrepať.
  • Používanie: pre emulzie odporúčame aplikáciu v tukovej fáze a zahriatí na 70 ° C, v koncentráciách 0,5 až 6% najlepšie koncentračné množstvo tukovej fázy je 20-45% dávka silne závisí na tukovej fáze, štruktúre tuku / oleja a použitie alebo neprítomnosti gélového builderu vo formulácii.
  • Možné je tiež použitie ako studený emulgátor, lysolecitín sám nemá žiadne textúrne vlastnosti, je to čistý emulgátor v O/W emulziách je možné lysolecitín použiť ako sólový emulgátor 3–6% v kombinácii s gélovým builderom alebo stabilizačným činidlom možno použiť ako koemulg 1% pre rôzne typy emulzií v kúpeľňových výrobkoch, ako sú kúpeľové oleje, možno lysolecitín použiť až do 10%

Skladovanie

  • Na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom.

Upozornenie

  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • Nepožívajte
  • Kozmetické použitie

INCI

  • Lysolecitín
Parametre
Veľkosť balenia (ks)1
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko