Lauryl glucoside

Lauryl glucoside, 1 kg

ID produktu5213
V kozmetike sa používa ako náhrada nešetrných sulfátov a ďalších chemických penidiel.Viac informácií
19,74 EUR 16,31 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika a vlastnosti

  • Široko používaný prirodzene odvodený neiónový surfaktant s dobrou dermatologickou kompatibilitou a účinkami zvyšujúcimi viskozitu, vhodný pre širokú škálu čistiacich prípravkov.
  • Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom
  • Vhodné pre všetky typy pleti a vlasov
  • Dobrá dermatologická kompatibilita
  • Poskytuje jemné čistenie
  • Mierna penotvorná sila
  • Zosilňovač viskozity

Aplikácia, použitie

  • Čistič rúk a tváre, šampón, umývanie tela, perličkový kúpeľ, tekuté mydlo, starostlivosť o dieťa, kondicionér, vlhčené obrúsky
  • Odporúčané dávkovanie: 5-35%
  • Obvykle sa používa ako ko-povrchovo aktívna látka
  • Je to zakalená viskózna pasta, mala by byť pred použitím zahriata na 40 °C
  • Doporučené dávkování 2-35%
  • Aktivní složka 52%

Upozornenie

  • Neprehĺtajte, uchovávajte mimo dosahu detí
  • Kozmetické použitie
  • Signálne slovo: Nebezpečenstvo
  • H318 Spôsobuje vážne poškodenie očí.
  • H315 Dráždi kožu.
  • H401 Toxický pre vodné organizmy

INCI

  • Lauryl Glucoside, Aqua

Označenie

  • CAS 110615-47-9
Parametre
Jednotková váha (g)1000
Veľkosť balenia (ks)1
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko