Kandelilový vosk

Kandelilový vosk, 50 g

ID produktu4802
Kandelilový vosk je vhodnou zložkou dekoratívnej kozmetiky, napr. rúžov, balzamov na pery, make-upov atď.Viac informácií
3,43 EUR 2,84 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Kandelilový vosk je rastlinný vosk, rafinovaný, ktorý sa získava zo stonky kríka Euphorbia Cerifera.
  • Má vločkovú štruktúru, svetlo žltú farbu, je tvrdý, krehký a jasný.
  • Taje sa pri teplote 68 - 73 C.
  • Rozpustný za tepla v tukoch
  • Surovina na výrobu kozmetiky

Použitie

  • Poskytuje kozmetickým produktom súdržnú konzistenciu, tvrdosť a povrchový lesk, preto je vhodnou zložkou dekoratívnej kozmetiky, napr. rúžov, balzamov na pery, make-upov atď.
  • Telovým krémom a maslom dodáva jemnú krémovú štruktúru.
  • Chráni pokožku pred stratou vlhkosti, hydratuje, upokojuje a regeneruje ju.
  • Na koži vytvára jemný ochranný film, čím zabraňuje jej vysúšaniu a popraskaniu.
  • Na pokožke a vlasoch zanecháva lesk.
  • Je možné použiť ho ako rastlinnú náhradu včelieho vosku v kozmetických produktoch, ako aj pri výrobe sviečok.
  • Používa sa ako prírodné zahusťovadlo kozmetických produktov, dodáva im pevnosť, tuhosť a lesk.
  • Kozmetické účinky: emulgačné, konzervačné, ochranné, regeneračné, hydratačné.
  • Dekoratívna kozmetika: rúže a balzamy na pery, špirály, očné tiene, make-up atď.
  • Starostlivosť o telo a vlasy: telové krémy, tuhé telové maslá, ochranné emulzie na telo, pleťové krémy, krémy na ruky, mydlá, vlasové prípravky atď.
  • Dávkovanie: 1 až 5%

Zloženie

  • Prírodný vosk

INCI

  • Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera
Parametre
Jednotková váha (g)50
Veľkosť balenia (ks)1
Krajina pôvoduAnglicko
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko