Jojobový olej - vo vode rozpustný

Jojobový olej - vo vode rozpustný, 190 ml

(1)
ID produktu5104
Ide o olej rozpustný vo vode, teda je výborný ako surovina na výrobu masážnych olejov či krémov.Viac informácií
15,00 EUR 12,40 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Ide o olej rozpustný vo vode.
  • Suroviny na výrobu kozmetiky.

Použitie

  • Je výborný ako surovina na výrobu masážnych olejov či krémov.
  • Môžete ho použiť pri výrobe šampónov alebo do krémov po opaľovaní.
  • Pri výrobe môžete pridať až 3% esenciálneho oleja.

INCI

  • Jojoba American Oil (Simmondsia chinensis), Polysorbate 80
Parametre
Jednotkový objem (ml)190
Veľkosť balenia (ks)1
Krajina pôvoduAnglicko
Hodnotenia a recenzie
5
5
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko