Glyceryl oleate

Glyceryl oleate, 1 kg

ID produktu4006
Primárne sa používa v sprchovom géle, šampóne av umývacích produktoch, vyrovnáva niekedy sušiaci účinok prísad povrchovo aktívnych látok, aby priniesol vlhkosť a mäkkosť.Viac informácií
20,06 EUR 16,58 EUR bez DPH

Chcete pomôcť s nákupom? Zavolajte nám: +420 601 365 245

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Glyceryl oleát sa získava esterifikáciou rastlinných glycerolov a kyseliny olejovej.
    • Glyceryl oleát je lipid, ktorý pomáha zvyšovať viskozitu hotového výrobku, glyceryl oleát zvýši stabilitu emulzie a napomôže v čistiacich a penivých schopnostiach ako neionogénna povrchovo aktívna látka.
    • Glyceryl oleát dodáva vašim produktom skvelé vlastnosti na opätovné zjemnenie.
    • Glyceryl oleát dokáže dodať formuláciám konzistenciu a vytvára jemné štruktúrované textúry.
    • Glyceryl oleát dodáva kozmetickým prípravkom vlastnosti repatujúce a mení ich na mäkké, jemné a zvlhčujúce výrobky.
    • Je známe, že glyceryl oleát je súčasťou zloženia povrchových lipidov na ľudskej pokožke a že sa vyskytuje vo vernix caseosa u novorodencov, aby sa zabránilo vysušeniu pokožky.
    • Glyceryl oleát možno nájsť v lipidoch z ľudských vlasov. Akonáhle je absorbovaný z vlasov, znižuje drsnosť a znižuje silu česania mokrých vlasov, aby sa zlepšil lesk a kvalita vlasov.
    • Pôvod: Prírodné rastlinné cukry a mastné kyseliny
    • Glyceryl oleate je emulgátor, pomáha spojiť vodnú a olejovú bázu v produkte. Nájdete ho vo vlasovej, telovej a dekoratívnej kozmetike.
    • Extrakcia: prírodný monoester odvodený od glycerolu a kyseliny olejovej.
    • HLB: ~ 9

    Použitie

    • Krása glycerol oleátu je jednoduché použitie pri pridávaní do formulácie. Pri emulziách jednoducho pridáte prísadu do olejovej fázy a zahrejete.
    • Pri zmesiach povrchovo aktívnych látok môžete pridávať počas výroby, stačí iba zahriať zmes, aby bolo možné začleniť glycerol oleát.
    • Glyceryl oleát, ktorý sa používa v najrôznejších výrobkoch, sa nachádza predovšetkým v sprchovom géle, šampónoch, prípravkoch na umývanie tváre a ďalších penivých výrobkoch.
    • Často sa s obľubou používa v produktoch v starostlivosti o dieťa, vďaka svojmu zloženiu, ktoré pomáha udržiavať vlhkosť pokožky dojčiat.
    • Aplikované v kozmetike - Glyceryl oleát preniká do stratum corneum a zvyšuje pružnosť pokožky. Glyceryl oleát, používaný pri umývaní tela, znižuje drsnosť pokožky spôsobenú povrchovo aktívnymi látkami.
    • Glyceryl oleát je všestranný emulgátor alebo koemulgátor, ktorý je možné použiť pre emulzie W/O a O/W v dávkach približne 3% - 6%.
    • Ako prostriedok na úpravu vlasov alebo pokožky v čistiacich formuláciách na báze povrchovo aktívnej látky dosahuje úroveň až 1%, čo vedie k čírym produktom.
    • Vytvárajte emulzie voda-olej, kde je voda najhojnejšou zlúčeninou, ale môžete ju tiež použiť ako koemulgátor a zahusťovadlo pre formulu, kde je zložkou olej.

    Dávkovanie

    • 0,5 - 2%
    • V šampónoch: 0,5 - 1%
    • V sprchových géloch 1,5 - 2%
    • V kondicionéri 0,5%

    INCI: Glyceryl oleate

    Číslo CAS: 25496-72-4

Jednotková váha (g)1000
Veľkosť balenia (ks)1
Recenzie produktov
Produkt nebol hodnotenýPridať hodnotenie
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Podrobné nastaveniePovoliť všetko