Glyceryl Caprylate

Glyceryl Caprylate, 1 kg

ID produktu3896
Glyceryl Caprylate je prírodný alkoholový konzervant so silnou aktivitou proti baktériám a kvasinkám.Viac informácií
68,99 EUR 57,02 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika a vlastnosti

  • Glyceryl Caprylate je prírodný alkoholový konzervant so silnou aktivitou proti baktériám a kvasinkám.
  • Koncentrácia aplikácie: 0,3 - 1,0%
  • Pre optimálnu účinnosť by hodnota pH mala byť medzi 4,0 a 7,0
  • Glyceryl caprylát má teplotu topenia 30 ° C

Použitie

  • Pre svoje antimikrobiálne účinky sa najčastejšie používa ako konzervant, v boji proti akné na zmäkčenie a hydratáciu.
  • Glyceryl Caprylate je monoester glycerínu s kyselinou kaprylovou a používa sa hlavne ako koemulgátor na stabilizáciu O/W emulzií a povrchovo aktívnych látok vďaka svojej amfipilnej štruktúre.
  • Má zvlhčujúci a regulačný účinok na vlhkosť a podporuje účinnosť produktov na akné vďaka svojej silnej účinnosti proti baktériám a kvasinkám.
  • Vynikajúca antimikrobiálna aktivita znamená, že je možné upustiť od tradičných konzervačných látok. Jeho účinnosť je možné zvýšiť pridaním kyseliny mliečnej (0,5 - 1,0%). Glyceryl Caprylate zaujme svojou vynikajúcou znášanlivosťou s pokožkou.
  • Pripravuje mikrobiologickú štruktúru kozmetických prípravkov
  • Cenná podpora pre produkty proti akné
  • Vylučuje z receptúry tradičné konzervačné látky
  • Podporuje absorpciu olejových zložiek do horných vrstiev pokožky
  • Pomáha zlepšovať a udržiavať vlhkosť
  • Použite ako koemulgátor v koncepčných produktoch, ako sú kúpeľové oleje bez obsahu PEG

INCI

  • Glyceryl caprylát
Parametre
Jednotková váha (g)1000
Veľkosť balenia (ks)1
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko