Coco silikon (Coco-caprylate)

Coco silikón (Coco-caprylate), 1 l

ID produktu3790
Používa sa v krémoch av telovom mlieku. V šampónoch má dôležitú úlohu v pridaní lesku a nezanecháva mastný pocit.Viac informácií
39,47 EUR 32,62 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Coco-caprylate, Cetiol C5
  • Estery alkoholov kokosového oleja a kyseliny kaprylovej
  • Estery alkoholov kokosového oleja a kyseliny kaprylovej, prírodný "silikón" je alternatívou k syntetickým silikónom (neobsahuje silikóny).
  • Na kozmetické použitie.
  • 100% prírodný, z obnoviteľných surovín
  • Vynikajúca náhrada za silikóny v prípravkoch pre osobnú starostlivosť
  • Jednoduchšia manipulácia vo výrobe ako prchavé látky (bod vzplanutia > 140°C)
  • Biologicky rozložiteľný
  • Ľahko sa emulguje
  • Dobre znášaný pokožkou
  • Pocitovo sa podobá Cyklomethikonu
  • Rozpustný v oleji

Použitie

  • Coco-kaprylát je na prírodnej báze, zmäkčovadlo do prostriedkov starostlivosti o pleť a do dekoratívnej kozmetiky.
  • Coco-kaprylát je dobrú alternatívu k prchavých silikónov, ako je cyklometikón.
  • Coco-kaprylát je číry, bezfarebná až slabo žltkastý stredne polárny olej.
  • Zvláčňujúca pokožku. Používa v kozmetike predovšetkým ako zmäkčovadlo a emulgátor.
  • Dávkovanie: 3 - 20%

Zloženie

  • 100% rastlinný (z kokosového oleja)

INCI

  • Coco-caprylate
Parametre
Jednotkový objem (ml)1000
Veľkosť balenia (ks)1
Krajina pôvodu
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko