Cocamidopropyl Betaine

Cocamidopropyl Betaine, 500 ml

(1)
ID produktu3835
Cocamidopropyl Betain je odvodený z kokosového oleja, je bežnou súčasťou mnohých kvapalných kožných prostriedkov a používa sa aj ako antistatická látka vo vlasových kondicionéroch.Viac informácií
7,85 EUR 6,48 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Cocoamidopropyl BetainVodný roztok Cocamidopropyl BetainuRozpustnosť: rozpustné vo vodeSurovina na výrobu kozmetiky.

Použitie

  • Má výborné zahusťovacie a peniace vlastnosti, ktoré pomáhajú hydratovať pokožku. Používa sa aj na zvýšenie penivosti iných povrchovo aktívnych látok. Cocamidopropyl je kompatibilný s inými povrchovo aktívnymi látkami. Bežne používaný v šampónoch, perličkových kúpeľoch, telových mydiel a sprchových gélov. Dávkovanie: až 30%

Zloženie

  • 30 % vodný roztok Cocoamidopropyl Betainu

INCI

  • Cocamidopropyl Betaine

Upozornenie

  • Signálne slovo: Nebezpečenstvo H318 Spôsobuje vážne poškodenie očí. H318 Spôsobuje vážne poškodenie očí.

Označenie

  • EINECS 931-296-8
Parametre
Jednotkový objem (ml)500
Veľkosť balenia (ks)1
Krajina pôvoduAnglicko
Hodnotenia a recenzie
5
5
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko