Cetearyl alkohol (cetylstearylalkohol)

Cetearyl alkohol (cetylstearylalkohol), 100 g

ID produktu3924
Rastlinného pôvodu, používa na zahustenie a stabilizáciu krémov. Pridáva sa ako do formulácií voda v oleji tak aj olej vo vode.Viac informácií
2,42 EUR 2,00 EUR bez DPH

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Cetyl Stearyl Alcohol, Cetostearylalkohol, Cetylstearylalkohol, Ketostearylalkohol, Cetearyl Alkohol

Charakteristika

  • Zmäkčovadlo, ktoré pomáha vytvárať a stabilizovať emulzie.
  • Zmes mastných alkoholov, ktorá sa vyrába na priemyselné použitie synteticky z prírodných alebo z petrochemických medziproduktov. Zmes je tvorená cetyl (C 16) a stearyl (C 18) alkoholmi v pomere 50:50.
  • Vo vonkajších liečivách av kozmetike sa používa hlavne ako konzistenčná látka v emulziách a ako emolient. Zvyšuje jemnosť a stabilitu emulzií.
  • Zemňuje a vyhladzuje pokožku.
  • Povolený v certifikovanej prírodnej kozmetike.
  • Zvyšuje alebo znižuje viskozitu produktu.
  • Znižuje priehľadnosť alebo priesvitnosť kozmetických prípravkov.

Použitie

  • Pre svoje stužovacie účinky býva častou pomocnou látkou v krémových emulziách typu olej/voda. V kozmetických prípravkoch rôznych typov sa používa ako emolient a konzistečná látka emulziou (ochranné slnečné prípravky, mydlá atď.)-

Zloženie

  • Zmes cetylalkoholu a stearylalkoholu
  • Mastný alkohol vyrobený procesom hydrogenácie z palmovej mastnej kyseliny. Obsahuje cca 50% cetylalkoholu a cca 50% stearylalkoholu. Oba tieto alkoholy sú normálne primárne alkoholy majúce jednu hydroxylovú skupinu.

INCI: Cetearyl alcohol

Číslo CAS: 8005-44-5

Parametre
Jednotková váha (g)100
Veľkosť balenia (ks)1
Krajina pôvodu
Hodnotenia a recenzie
Produkt nebol hodnotený+ pridať recenziu
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Upraviť moje voľbyPovoliť všetko