Základom výroby domácej čokolády je kvalitné kakaové maslo a kakao. Samotná výroba nie je nijako náročná, a ak si ju párkrát vyskúšate, prepadnete čokoládovému šialenstvu. Vďaka vlastnej domácej výrobe si môžete urobiť čokoládu podľa vašich predstáv, záleží len na vás, či si ju osladíte cukrom alebo napríklad datľovým sirupom. Do svojej vlastnej čokolády môžete pridať ako rôzne druhy orieškov, sušeného ovocia, tak ju môžete aj ozvláštniť napr. chilli. A ak si dáte prácu s konečnou podobou čokolády, jedná sa o krásny a netradičný darček. V domácom prostredí sa dá vyrobiť čokoláda mliečna aj horká presne podľa vašich chutí. Recepty na domácu čokoládu a ako ju vyrobiť na vás čakajú tu.
Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.