Emulgátor Voda v oleji (za studena), 30 ml

Emulgátor Voda v oleji (za studena), 30 ml

ID produktu3926
Emulgátor v kvapalnej forme, ktorý je ľahko použiteľný na vytváranie emulzií za studena sa nazýva "voda v oleji".Viac informácií
4,05 EUR 3,35 EUR bez DPH
Skladom

Chcete pomôcť s nákupom? Zavolajte nám: +420 601 365 245

Neviete, ako si vybrať produkt? Napíšte nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Polyglyceryl-3-diizostearát, Polyglyceryl-3-polyricinoleát

Charakteristika

  • Emulgátor za studena
  • Mierne žltkastá viskózna kvapalina s charakteristickou vôňou mastných kyselín.
  • Tento emulgátor je extra jemný, veľmi suchý a svieži.
  • Umožňuje formulácia krémov, mlieka a oleja „suché“, ktoré prenikajú veľmi rýchlo do kože a nezanechávajú žiadny mastný film.
  • Znižuje mastný pocit z rastlinných olejov v prírodných prípravkoch.
  • Zlepšuje prenikanie krému do kože.
  • Veľmi dobrá oxidačná stabilita.
  • Ľahko biologicky rozložiteľný.

Základný postup pre emulgáciu za studena

  • Do misky dajte olejovú fázu a tento emulgátor. V inej miske zmiešajte vodu a konzervačné látky. Pomaly naleje vodnú fázu do olejovej fázy a intenzívne miešajte. Je dôležité pridávať vodnú fázu veľmi, ale veľmi pomaly a za stáleho a dôkladného premiešania. Pre silnejšie emulzie pridajte 0,5 až 5% magnézium stearát (v závislosti od požadovanej viskozity). Za stáleho miešania vznikne homogénny krém. Nízka dávka (0,5-1%) magnézia vám pomôže emulziu stabilizovať bez toho, že by príliš zhustla.
  • Čím väčšie je množstvo vodnej fázy, tým viac bude emulzia hustejšia. Čím väčšie je množstvo olejovej fázy, tým viac bude emulzia tekutá. Čím vyšší je podiel rastlinného oleja (8% max) v olejovej fáze, tým viac bude emulzia silnejšia. Čím vyšší je podiel magnézia, tým viac bude hustý krém.

Použitie

  • Zmiešajte s inými povrchovo aktívnymi látkami a vytvorte penivý produkt so schopnosťami čistenia pleti. Funguje skvele v zmesi s Cocamidipropyl betaínom.
  • Odporúčaná úroveň použitia: 20% -30% olejová fáza môže byť emulgovaná so 4% - 6% polyglyceryl-3 diisostearátom. Stabilizácia môže byť dosiahnutá pridaním 0,5% - 1% NaCl alebo 0,5% - 1% MgS04
  • Hydratačné a ochranné krémy na tvár a telo, starostlivosť proti vráskam / anti-aging, čistiace mlieka
  • Týmto emulgátorom rastlinného pôvodu je možné ľahko vytvárať emulzie "voda v oleji" alebo "pleťový krém" bez rizika narušenia citlivosti rastlinných olejov. Je vhodný pre všetky typy pleti. Dá sa použiť aj do emulzií, ktoré obsahujú magnézium stearát.
  • Účinný emulgátor pre prípravky typu voda v oleji. Polyglyceryl-3 diisostearát je mimoriadne šetrný k pokožke a jemný, čo z neho robí ideálny produkt pre výrobky zamerané na citlivé oblasti pokožky. Emulgátor je počas výroby obzvlášť univerzálny a je použiteľný vo formuláciách horúceho aj studeného procesu.

Rozpustnosť

  • Rozpustný v olejovej fáze. Nie je nutné zahrievať.

Dávkovanie

  • 1-8% (z celkovej hmotnosti vášho prípravku) zavedenie do olejovej fázy

Zloženie

  • 100% rastlinný (ricínový, palmový) Polyglycerol aj kyselina isostearová pochádzajú zo 100% rastlinného pôvodu, možno ich použiť v studenom emulgačnom procese, čo umožňuje kombináciu zložiek citlivých na teplotu.

INCI: Polyglyceryl-3-diisostearate, polyglyceryl-3-polyricinoleate

Cas: 66082-42-6 / 85666-92-8

Jednotkový objem (ml)30
Veľkosť balenia (ks)1
Krajina pôvodu
Recenzie produktov
Produkt nebol hodnotenýPridať hodnotenie
Záleží nám na vašom súkromí

Ekokoza má rada cookies! Súbory cookie nám pomáhajú ponúkať správne produkty, príjemné zľavy a ďalšie skvelé služby. Stačí nám dať súhlas na ich používanie.

Podrobné nastaveniePovoliť všetko